Guide

Baderumsmøbler

af Dorthe Hansen d. May 09, 2023

Baderumsmøbler

Indret dit badeværelse i et lækkert design

Haven & Tapwell

Haven – baderumsmøbler og spejle m.m. er svensk produceret og designet er skandinavisk. Kvaliteten er i top og detaljerne mange.  Alle vaskeskabe har indbygget el-udtag, gummimåtter samt 2 metalbakker i tilfældig farve. 

Tapwell – armaturer til bad, køkken og kar er ligeledes en svensk virksomhed, der har fokus på skandinavisk æstetik, er nysgerrig på moderne teknikker og aktuelle indretningstrends. Tapwell lancerer hele tiden nye design og udvikler deres sortiment med innovative overfladebehandlinger. Og de har naturligvis helt styr på byggenormer, forsikringskrav og installationsmetoder. Tapwell har haft samarbejde med den samme italienske producent siden starten for tyve år siden, fordi vi ved, at de aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi prioriterer altid kvaliteten. For følelsens skyld.

Går du med tanker om nyt badeværelse, hvor der er fokus på stil og kvalitet, er du kommet til det helt rigtige sted.

Klik på billederne for at se Tapwell og Haven’s udvalg.  

     

Cassøe

Går du med tanker om nyt badeværelse, hvor der er fokus på stil og kvalitet, er du kommet til det helt rigtige sted.

Klik linket for at se Cassøes udvalgskataloger.

Kataloger


Dansani

Dansk design: Tankerne bag dansk design favner funktionalitet, enkelhed, naturlighed og kommer til udtryk i et tidløst design. Det er udgangspunktet for ethvert produkt, som bærer navnet Dansani.

Funktionalitet: Dansanis produkter skal være nemme og behagelige at bruge samt tilpasse sig rummets størrelse gennem smarte funktioner, som både er praktiske og holdbare.

Håndværk: Både design og funktion skal understøttes af ordentligt håndværk. Det gode snedkerarbejde går igen i alle Dansanis produkter i form af lækre materialer og holdbare løsninger.

Bæredygtighed: Dansani tager det som en selvfølge at tage ansvar for miljøet. Derfor har Dansani flere forskellige tiltag, som er med til at mindske belastningen på miljøet. Vælger du møbler fra Dansani, får du:

  • Færdigsamlede møbler
  • Enkelt monteringssystem
  • Kort leveringstid
  • Dansk design
  • 5 års garanti

Se mere på www.dansani.dk

 


Scanbad

Scanbad er badspecialister, og sætter en ære i at levere det bedste til dig ud fra vores filosofi om, at godt design ikke alene skal være smukt at se på, det skal også være funktionelt. Scanbad har igennem 30 år udelukkende produceret møbler til badeværelset.

Et smukt og funktionelt badeværelse er en investering, der giver dig bedre komfort og øger din boligs værdi. Med Scanbads produkter får du løsninger, der giver dig mulighed for at indrette funktionelt og stilfuldt uanset badeværelsets størrelse, form og skæve vinkler. Lige fra det største badeværelse til det mindste gæstetoilet. Vælger du produkter fra Scanbad, får du:

  • Færdigsamlede møbler
  • Enkelt monteringssystem
  • Kort leveringstid
  • Dansk design
  • 5 års garanti

Se mere på www.scanbad.dk

 


Strømberg

At Strømberg & Fischer har denne tilgang til driften er smittet meget af på medarbejderne, der alle er top motiverede og derfor har nogen af markedets bedste kompetencer inden for deres specifikke fagområder. Disse fagområder beskriver alle dele af virksomhedens dagligdag, lige fra konceptudvikling til produktion og salg.

Håndklæderadiatorer

Strømberg er et af markedets førende mærkevare af håndklædetørrer. Når man ser på vores flotte sortiment, beror vores store succes først og fremmest på innovation og vision, hvor man hele tiden forsøger at opnå det absolut optimale.

De banebrydende designs har siden 1999 har stor indflydelse hos mange boligdesignere, arkitekter, boligforeninger og grossister.

Strømberg & Fischers smukke badekar er designet med glatte overflader og rene linjer. De udstråler og føles elegante og robuste, så følelsen af rendyrket luksus vil fylde hele dit baderum, når man har et Strømberg & Fischer badekar. Strømberg & Fischer har lanceret Carronite™ teknologi, der isolerer så godt, at det bevarer badevandets temperatur betydeligt længere. Desuden er det 25% mere skridsikkert end badekar i stål, mere end dobbelt så robust og leveres med 30 års garanti. Få mere information om badekar ved at klikke her.

Bruseafskærmninger

Strømberg har lavet et utroligt stort udvalg af bruseafskærmninger, som alle sammen er lavet med de innovative og eksklusive løsninger, som de er kendt for. Hvis man er interesseret i lækkert design og funktionalitet kombineret på den mest fantastiske og optimale måde, så er Strømberg det optimale valg.

Baderumsmøbler

Strømberg & Fischers designere har med deres baderumsmøbler skabt et super funktionelt sortiment, der spænder over alt, hvad du har brug for, for at indrette dit personlige baderum.
Alt dette kan opsummeres til at Strømberg & Fischer ikke bare er en normal virksomhed, men en virksomhed, der stræber efter perfektion på alle områder.

Se mere på www.strombergbad.dk


Svedbergs

Et rum, der rummer dine tanker og drømme. Indbyder til refleksion og afstressning. Lader dig være præcis den, du er. Et rum, der afspejler dig. Passer til dine behov, dit liv og dit hjem. Med en stil, som er din. Et rum indrettet med følelse. Med langtidsholdbart badeværelseinteriør af nøje udvalgte materialer.

At have meget at vælge imellem og uendelige muligheder for at kombinere og variere. Det er frihed. At have et rum, hvor du kan være dig selv, i de stunder, som tilhører dig alene. Det er frihed.

Se mere på www.svedbergs.dk

Tags: