Uovertruffent Italiensk design

Keramiske borde

Keramiske borde kommer i et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer, hvilket giver dig mulighed for at vælge en stil, der passer til dit hjem og personlige præferencer.

Skal ses i vores showroom

Kom og se udvalget af forskellige borde og hør om dine muligheder i vores showroom på Fabriksvej 23, 3000 Helsingør

Vidste du?
Keramiske bordplader er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for ridser, pletter og varme. De er velegnede til daglig brug og kan modstå slid i lang tid.

Farve- og designvariationer

Keramiske bordplader kommer i et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer, hvilket giver dig mulighed for at vælge en stil, der passer til dit hjem eller dine personlige præferencer.

Hjemmet, kontoret eller caféen

Med de mange muligheder for design, farver og mønstre er borde med keramiske bordplader et godt valg. Der kan altid sammensættes et design eller en stil der passer perfekt ind der, hvor du skal bruge bordet.

Modstandsdygtigt ud over det sædvanlige

Keramiske materialer falmer ikke og mister heller ikke farve over tid, hvilket gør dem særligt velegnede til alle slags områder, også steder med direkte sollys.

Sæt dit eget præg

Mulighederne er uendelige og derfor kan du være med til at sammensætte lige præcist det bord du kunne ønske dig. Ring til os på +45 49 25 33 43, skriv i chatten eller send os en mail på info@fliser.nu hvis du vil høre mere om mulighederne i borde med keramiske bordplader.

Fakta om keramiske bordplader

  • Holdbarhed: Keramiske bordplader er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for ridser, pletter og varme.
  • Nem vedligeholdelse: Keramiske bordplader er lette at rengøre og kræver normalt kun en mild sæbe og vand til at fjerne snavs og pletter.
  • Behandling: Kræver ike særlig forsegling eller vedligeholdelse
  • Hygiejne: Keramik er et ikke-porøst materiale, hvilket betyder, at det ikke absorbere bakterier eller lugter - og er derfor et oplagt valg til køkken og badeværelse.
  • Modstandsdygtig over for UV-lyst: Keramiske materialer falmer ikke eller og mister heller ikke farve og tid