En god historie


Helsingør Flisecenter ApS blev grundlagt i 1996 af murermester Preben E. Andersen og hans hustru. Helsingør Flisecenter lå dengang i et mindre butikslokale på Gefionsvej i Helsingør. Butikken voksede dog hurtigt, og flyttede derfor til de nuværende, større lokaler på Fabriksvej 23 i Helsingør.

Selvom 1996 lyder som lang tid siden, så føles det som om, at det var i går. Tiden er fløjet afsted, og i dag er Helsingør Flisecenter en voksen forretning. Vi har en levende butik med masser af aktivitet og mange glade kunder. Vi har gennem årene hjulpet mange mennesker med at opgradere deres hjem, og vi ser mange ansigter igen og igen.

Vores forretning

Vi har en travl hverdag her på Fabriksvej, hvor vi står klar med rådgivning og giver os god tid til at fremvise vores store udvalg af muligheder for vores kunder.

Mange kunder kommer hos os igen og igen, og det tager vi selvfølgelig som et skulderklap. Vi tager dog intet for givet, og vi gør os altid umage for, at alle skal føle sig velkommen og godt behandlet i vores butik.

Vi glæder os meget til at rådgive dig i forhold til design, materialevalg og farvesammensætning, når du vælger fliser hos os.

Se vores showroom

Fra hele Europa

Kvalitetsfliser

Vi importerer primært vores fliser fra Italien og resten af Europa. Du kan altid finde et stort udvalg hos os.

Besøg vores 600 m2 store showroom, hvor du kan lade dig inspirere af alt det nye indenfor indretning. Vores udvalg er helt opdateret.

Vi har mange mindre udstillinger med både fliser, baderumsmøbler og tilbehør.

Indehaver

Preben E. Andersen

Preben startede Helsingør Flisecenter i 1996.

Butikschef

Dorthe Hansen

Dorthe står for den daglige drift, indkøb og markedsføring. Dorthe startede tilbage i 1996 som ungarbejder og efter nogle år på egne ben blev hun fastansat i 2004. Dorthe har et bredt kendskab til fliser, indretning og vores møbelsortiment.

Gå på inspirationstur i vores webshop

Vores udvalg er omfattende og varieret

Inderhaver

Preben E. Andersen

Butikchef

Dorthe Hansen

Bogholder

Gyørgyi Andersen

Sælger

Jens Chapman

Sælger

Henrik Kliim

Sælger

Betina Andersen

Følg os på Instagram