Guide

Epoxy fuge - Starlike

af Dorthe Hansen d. May 09, 2023

Epoxy fuge - Starlike

Undgå misfarvede fuger, fugt/svamp eller salpeterudtræk med Litokol EVO Starlike

 

Undgå misfarvede fuger, fugt/svamp eller salpeterudtræk – brug vores epoxyfuge fra Likokol EVO Starlike, som er blevet meget populært.

Epoxyfungen gør det muligt, at bruge lyse fuger eller en helt sort fuge i gulv/væg, hvilket tidligere har været et stort problem at vedligeholde efterfølgende. Dette er ikke længere et problem med denne fugemasse, da farven er indkapslet i de quartzkorn, som massen består af. Fugemassen består af en to-komponent syre-resistent epoxy mørtel.

Starlike EVO epoxyfuge kan også bruges til montering og fugning af fliser og mosaikker på gulv eller væg, indendørs og udendørs, med en fugebredde mellem 2 og 10 mm. Starlike epoxyfuge er også velegnet til overflader (væg som gulv), som bliver udsat for aggressive, kemiske stoffer såsom: mejerier, slagterier, bryggerier, levnedsmiddelindustrier i almindelighed. Anbefales også til fugning af svømmebassiner eller bassiner, der indeholder termisk eller brakvand.

Litokol epoxyfuge er velegnet til følgende materialer:

Fliser, klinker, glas, metal, natursten, træ og plast.

Læs mere om Litokol her.

Husk! Det er som alt andet fugemasse vigtigt, at man følger producentens anvisningen samt vigtigt, at bruge det anbefalede fugeværktøj og samt Litokol rengøringsprodukter.
Helsingør Flisecenter har et stort udvalg af forskellige farver og glimmereffekter.
Har du spørgsmål, så kontakt os endelig for en god rådgivning.

Vores udvalg af farver

Tags:
Relaterede artikler