En Tidløs Trend der Fortsætter i 2024

Badeværelsestrends 2024

I 2024 fortsætter populariteten af sildebensfliser med at stige, og det er let at forstå hvorfor. Denne klassiske og alsidige fliseform har fundet vej til mange hjem, og især til badeværelser, hvor de bidrager med en unik og stilfuld atmosfære.

Endeløse muligheder for tilpasning

Sildebensfliser er kendt for deres fleksibilitet i design og dekoration. De kan nemt tilpasses til både små og store rum, hvilket gør dem ideelle til ethvert badeværelse, uanset størrelse eller form. De kan lægges i så mange forskellige lægningsmønstre f.eks:

  • Halv,- eller kvartstensforbandt
  • Sildebensmønster 
  • Kvadratmønster 
  • Diagonalt 
Se udvalget i sildebensfliser

Overflader til alle stilarter

Fra blanke til matte overflader, sildebensflisernes alsidighed understreger deres evne til at tilpasse sig forskellige stilarter og præferencer. En mat overflade kan for eksempel bidrage til en mere dæmpet, sofistikeret æstetik, mens en blank overflade kan tilføre rummet et mere luksuriøst udtryk. Samtidig kan de både fås, i rustikke og skarpe kanter.

Rustikke fliser - klassiske designs får nyt liv

I en verden, hvor modernitet ofte dominerer interiørdesign, er der en voksende tiltrækning mod det autentiske og det håndlavede. En af de mest markante repræsentanter for denne trend er de rustikke fliser, der tager udspring i det marokkanske look, kendt for deres antikke overflader og rustikke kanter.

Inspiration fra Marokko

Marokko er kendt for sin rige kultur, farverige historie og uforlignelige håndværkstraditioner. Denne inspiration kommer til live i rustikke fliser, der afspejler den marokkanske æstetik. Disse fliser er mere end blot en dekorativ overflade; de er et stykke historie og kunst.

Uregelmæssige Overflader og Rustikke Kanter

Det, der virkelig definerer rustikke fliser, er deres unikke, uregelmæssige overflader og kanter. Hver flise er unik, med variationer i farve og tekstur, hvilket giver dem et levende og dynamisk udtryk. Disse uregelmæssigheder reflekterer den naturlige skønhed og det uforudsigelige i håndværksprocessen, hvilket tilføjer karakter og dybde til ethvert rum.

Farvespil og Variation

Rustikke fliser kommer i en række farver, der alle har et smukt spil og dybde. Fra dybe jordfarver til lyse middelhavsblå, tilføjer disse fliser en følelse af varme og velkommen til ethvert rum. Variationen i nuancer, sammen med de synlige relieffer, giver en følelse af bevægelse og liv til fliserne.

Når Japansk Minimalisme Møder Skandinavisk Design

I 2024 ser vi en fortsat fascination af kulturer og designs fra hele verden i vores hjem. En spændende trend er Kit-Kat mosaikker, der kombinerer japansk minimalisme med skandinavisk æstetik. Denne unikke sammensmeltning skaber en inspirerende og stilfuld tilgang til vægdekoration, især i badeværelser og køkkener. 

Inspiration fra Japan

Kit-Kat mosaikkerne er inspireret af den klassiske japanske keramikstil og bringer en frisk og moderne æstetik ind i hjemmet. Med deres let buede overflader og unikke glasering, der changerer smukt, tilbyder disse fliser en subtil, men alligevel levende tilstedeværelse. Designet afspejler den "Japandi"-stil, en blanding af japansk og skandinavisk design, der er både enkel og funktionel.

En Palette af Farver og Størrelser

Med hele 12 forskellige farver at vælge imellem, tilbyder Kit-Kat mosaikker en bred palette, der kan tilpasses ethvert designønske. Fra elegante monokromatiske stilarter til mere farverige og dynamiske udtryk, disse fliser giver mulighed for at skabe unikke og personlige rum. De kommer også i tre forskellige størrelser, hvilket giver endnu flere kreative muligheder for at skabe individuelle mønstre og designs.

 

Funktionalitet og Æstetik

Ud over deres æstetiske appel, er Kit-Kat fliserne også praktiske. Fremstillet af glaseret porcelæn, er disse fliser både holdbare og lette at vedligeholde. De er perfekte til brugen i vådrum som badeværelser og kan også fungere som en imponerende stænkplade i køkkenet. Deres holdbarhed og smukke finish gør dem til et praktisk såvel som stilfuldt valg.

Natursten og Terrazzo genopfinder rummet

Natursten har altid været synonym med luksus og raffinement. I 2024 ser vi en stigning i brugen af forskellige typer natursten som marmor, skifer og kalksten i badeværelser. Disse materialer er ikke kun kendt for deres holdbarhed og unikke skønhed, men også for deres evne til at skabe et fredfyldt og afslappende rum. Hver sten har sin egen karakteristiske tekstur og farve, hvilket gør hvert badeværelse unikt. 

Terrazzo: En Genopdaget Klassiker

Terrazzo er et andet materiale, der gør et stærkt comeback i 2024. Oprindeligt populær i midten af det 20. århundrede, er terrazzo en sammensætning af knuste sten bundet sammen med cement eller harpiks. Det er kendt for sin alsidighed og evne til at skabe et farverigt, legefuldt og samtidig elegant look. Den store fordel ved terrazzo er, at det kan tilpasses i en næsten uendelig række af farver og mønstre, hvilket giver designere og boligejere friheden til at eksperimentere.

Bæredygtighed og Æstetik

Et vigtigt aspekt ved valget af både natursten og terrazzo i 2024 er bæredygtighed. Mange producenter fokuserer nu på miljøvenlige fremgangsmåder og materialer, hvilket gør disse valg mere tiltalende. Desuden bidrager disse materialer til en æstetik, der fejrer jordens naturlige elementer, hvilket giver en følelse af forbindelse med naturen.

Brug forskellige former, og farver til at skabe liv og friskhed i dit badeværelse. Vi vil se endnu modigere badeværelser i 2024, så hold dig ikke tilbage.

Kombinationer med former og farver

Klassisk elegance møder spa-luksus

I 2024 ser vi en tydelig trend i badeværelsesdesign, hvor det klassiske møder det luksuriøse spa-element. Denne tilgang kombinerer neutrale farver med sofistikerede metaltoner i armaturer og detaljer, hvilket skaber et rum, der både er tidløst og indbydende.

Neutrale farver som grundlag

Neutrale farver danner grundlaget for denne trend. Bløde beige, varme grå og cremede hvide toner skaber en rolig og indbydende atmosfære. Disse farver er perfekte for dem, der søger et badeværelse, der er både stilfuldt og afslappende - et privat tilflugtssted fra hverdagens stress.

Spa-følelsen i hjemmet

2024 handler om at bringe spa-følelsen ind i hjemmet. Dette opnås gennem indretning, der fokuserer på velvære og afslapning. Tænk store, komfortable badekar, regnbrusere og blødt, indirekte belysning, der skaber en følelse af ro og luksus.

Metaltoner i armaturer og detaljer

Det er i detaljerne, at dette design virkelig skinner. Armaturer og detaljer i messing, stål, sort eller gunmetal tilfører et strejf af raffinement og moderne elegance. Disse metaltoner står i flot kontrast til de neutrale farver og bringer en følelse af luksus og kvalitet.